Dječji vrtić Grigor Vitez

DV Frulica

DV Grigor Vitez - Frulica

Nekoliko riječi o vrtiću:

Dječji vrtić Frulica nalazi se na području Gradskog kotara Gripe. Vrtić ima jednu skupinu 10-satnog redovitog programa za djecu od treće godine do polaska u školu.

Stvaranjem poticajnog okruženja koje omogućuje razvoj potencijala svakog djeteta te razvoj odgovornog ponašanja prema sebi i drugima pomažemo djeci da sami biraju aktivnosti prema interesu i mogućnostima te tako razvijaju svoju maštu, kreativnost, znanje i darovitost.

Uključivanje djece s posebnim potrebama u naše skupine daje mogućnost svoj djeci da zajedno uče, igraju se i žive zajedno te da se razvijaju u osobe koje razumiju i poštuju jedni druge.

Njegujemo tradiciju našeg kraja, obilježavamo blagdane, organiziramo različite svečanosti, proslave rođendana, kreativne radionice za djecu i roditelje, završnu priredbu na kraju pedagoške godine, posjete i jednodnevne izlete za djecu.

Projekti koje provodimo svaku godinu uveseljavaju našu djecu. Neki od provedenih projekata:

  • Dječja prava,
  • Zajedništvo,
  • Slovo na slovo,
  • Pojam slike o sebi

Važna nam je suradnja s roditeljima, stručnim timom i drugim vanjskim institucijama koju razvijamo kroz česte tematske radionice, posjete, roditeljske sastanke (s odgojiteljima i sa stručnim timom).

Voditelj objekta: Snježana Šalinović


Galerija vrtića:


Pronađi nas na mapi:

Naše vrtićke kuće

Skip to content