Dječji vrtić Grigor Vitez

DV Golubica

DV Grigor Vitez - Golubica

Nekoliko riječi o vrtiću:

Dječji vrtić Golubica nalazi se u prizemlju zgrade te ima pripadajuće dvorište za boravak djece na zraku. U vrtiću se nalazi jedna vrtićka skupina u kojoj se provodi 10-satni engleski program. Provodi se u mješovitoj skupini, gdje su djeca u dobi od tri godine do polaska u školu.

Program se odvija u djetetovom prirodnom okruženju te tako stvara svakodnevne situacije i poticaje za usvajanje engleskog jezika. Kroz igru, razne pjesmice, brojalice, priče, rime, inicirane aktivnosti, djeca su svakodnevno izložena engleskom jeziku.

Također organiziramo odgojno-obrazovni rad kroz raznovrsne projekte polazeći uvijek od interesa djece, a naši materijali, uvijek djeci dostupni, promoviraju neovisnost i autonomiju svakog djeteta.

Izražavanje putem umjetničkih aktivnosti , postao je tijekom godina, naš mali životni “credo”. Likovne te dramsko-glazbene aktivnosti potiču radost boravka u našem vrtiću, a djeca su na stalnom putovanju od poticaja do stvaralaštva. Takve aktivnosti pružaju raznovrsne mogućnosti izražavanja i stvaralačke prerade vlastitih ideja, načina razumijevanja i doživljaja.

Draga djeco, neka vaše putovanje započne u našem vrtiću, radujemo se vašem dolasku!

Voditelj objekta: Ivana Marijanović


Galerija vrtića:


Pronađi nas na mapi:

Naše vrtićke kuće

Skip to content