Dječji vrtić Grigor Vitez

DV Milo Dijete

DV Grigor Vitez - Milo Dijete

Nekoliko riječi o vrtiću:

Dječji vrtić Milo dijete nalazi se u prizemlju zgrade te ima svoje dvorište bogato rekvizitima za igru na otvorenome. Vrtić ima dvije vrtićke skupine 10-satnog programa, od kojih jedna skupina provodi engleski program.

Poštujući i njegujući cjeloviti osobni razvoj djeteta, posebna “NIT” koja je naglašena u aktivnostima našeg vrtića, u načelu je – odgoj za vrednote s naglaskom na humanost, solidarnost, empatiju, toleranciju i ekološku svijest. Želimo da djeca uče prepoznati i prihvatiti svoje i tuđe potrebe, poštovati različitost i graditi svijet u kojem će se poštivati pravo svakog djeteta, bez obzira na porijeklo, vjeru, boju kože, posebne potrebe ili materijalno stanje. U današnjem globaliziranom svijetu, smatramo iznimno važnim potaknuti razvoj moralne, duhovne, empatične i odgovorne osobe koja će sutra biti u stanju graditi bolje društvo i svijet. Polazeći od ovih ciljeva jasno je da su to dugotrajni procesi koji pripremaju djecu za cjeloživotno učenje.

Da bismo djeci uspjeli približili sve ove vrednote, u vrtiću godinama radimo na dugoročnim projektima u suradnji s UNICEFOM, civilnom udrugom “ZDENAC” i društvom INVALIDNIH OSOBA SPLITA. Također važan partner i suradnik u svemu su nam roditelji kao i bliska suradnja svih sudionika odgojno-obrazovnog procesa.

Voditelj objekta: Antonela Žunić


Galerija vrtića:


Pronađi nas na mapi:

Naše vrtićke kuće

Skip to content